Menu Sluiten

0pleiding tot “Supervisor in de Psychotherapie”

Bericht van Sigrid Vandepitte: staflid “Opleiding tot Supervisor” – Universiteit Antwerpen:

Geachte collega’s,

Wij willen er graag jullie aandacht op vestigen, dat in oktober 2019 de opleiding tot “Supervisor in de Psychotherapie” opnieuw van start gaat. Dit is een éénjarige opleiding, georganiseerd aan de Universiteit Antwerpen, die zich richt op ervaren psychotherapeuten die supervisor wensen te worden, nieuwe supervisoren en ervaren supervisoren die hun kennis willen aanscherpen.

De opleiding richt zich op het supervisorschap-an-sich en kijkt naar wat gemeenschappelijk is aan supervisie geven, over psychotherapeutische kaders heen.

Bijkomende informatie vinden jullie in de bijgevoegde brochure.

De opleiding kan betaald worden via KMO-portefeuille.

Om de opleiding zo breed mogelijk bekend te maken schrijven we de regionale psychologenkringen rechtstreeks aan met de vraag of de bijgevoegde flyer zou gemaild kunnen worden aan de leden (ikzelf ben lid van de psychologenkring antwerpen centrum).

Wij kijken ernaar uit jullie of jullie leden in onze opleiding te mogen verwelkomen.

Uit naam van alle stafleden,

Hartelijke groet,

Sigrid Vandepitte