Menu Sluiten

Veranderforum 12 september 2019

Het veranderteam van de eerstelijnszone Mechelen-Katelijne organiseert:

Het VERANDERFORUM op 12/09/2019 om 20u

LOCATIE

Raadzaal Gemeentehuis Sint-Katelijne-Waver

Lemanstraat 63, 2860 Sint-Katelijne-Waver

AGENDA

  • Ontvangst vanaf 19u30
  • Inleiding
  • Het veranderteam Mechelen-Katelijne, een stand van zaken
  • Opstart samenstelling zorgraad
  • Voorstel strategische doelstellingen
  • Planning tot volgend veranderforum
  • Aansluitend drankje

VOOR WIE

Het veranderteam streeft naar een zo divers mogelijke vertegenwoordiging van stakeholders uit de zorg- en welzijnssector. Belangrijk: Om de samenstelling van de voorlopige zorgraad goed te keuren dienen we te streven naar een vertegenwoordiging van 50 % of meer vanuit elke beroepsgroep. Daarom vraagt het veranderteam om zo maximaal mogelijk aanwezig te zijn of het mandaat te geven aan een vertegenwoordiger. Het mandaat kan opgegeven worden bij inschrijving.

Mogen we vragen deze uitnodiging ruim te verspreiden binnen uw organisatie of kring. Dit versterkt de gedragenheid.VOORBEREIDINGElke cluster mag een kandidaat voorzitter voor de zorgraad naar voor schuiven.Gelieve de naam te mailen naar joke.schepers@seltom.be voor 1 september.

INSCHRIJVING

Gelieve je voor 9 september in te schrijven via deze link.

Indien dit niet mogelijk is, mag je volgende mailen naar joke.schepers@seltom.be: E-mailadres-Naam-Voornaam-Organisatie-Functie-Eventueel mandaat: waar beslist, welke achterban (organisatie/kring/cluster) m.b.t. dossier.

MEER INFORMATIE

joke.schepers@seltom.be – 015/34 77 43 (niet op woensdag)

Graag tot dan!

Het veranderteam van ELZ Mechelen-Katelijne