Menu Sluiten

Oproep: 29/10/19 bijscholing moderatoren lage rugpijn & radiculaire pijn

Hieronder delen we graag volgend bericht vanuit Domus Medica. Dit is een bericht gericht naar huisartsen, maar het is ook de bedoeling dat psychologen in het project stappen en mee de bijscholing volgen. Laat deze kans niet liggen: een gratis training om nadien vormingen te kunnen geven aan andere trainers!

In opdracht van de FOD Volksgezondheid heeft Domus Medica samen met een multidisciplinair team een bijscholingspakket samengesteld over de KCE-richtlijn ‘Lage rugpijn en radiculaire pijn’.

Bent u geïnteresseerd om hiervoor als moderator op te treden in uw regio?
Op dinsdag 29 oktober kunt u hierover een gratis train-the-trainer volgen. Daarna kunt u tegen een vergoeding (250 euro) multidisciplinaire bijscholingen/navormingen begeleiden samen met een kinesitherapeut en/of psycholoog. De multidisciplinaire bijscholing kan georganiseerd worden door een LMN/SEL (of toekomstige eerstelijnszone), huisartsenkring (of andere kringwerkingen zoals van lokale kinesisten- of psychologenkringen, of via de LOK van huisartsen).
Geef uw interesse zeker door aan
julie.degroot@domusmedica.be.
Hier kan u inschrijven voor de teach-the-teacher.